Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:09 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:09 h

Palafolls, Malgrat de Mar, Calella i Tordera reediten un projecte intermunicipal per combatre les drogodependències

4 de desembre de 2019


El projecte contempla la contractació d’un tècnic especialitzat


La regidora de Salut de l'Ajuntament de Palafolls, Sònia González, ha assistit aquest matí a la trobada que s'ha convocat a Malgrat de Mar amb els ajuntaments de Calella, Tordera i el propi Malgrat de Mar, amb l'objectiu de donar impuls a un projecte intermunicipal sobre drogodependències, adreçat a infants i joves.

 

La iniciativa, que ja s'ha dut a terme en el passat i que ara s'intentarà recuperar des de l'impuls d'aquests quatre municipis, vol combatre aquesta problemàtica de manera conjunta amb la contractació d'un tècnic especialitzat en prevenció en drogodependències i també en promoció de la salut, que pugui assessorar tots quatre municipis impulsors del projecte.

 

El projecte té diferents eixos d'acció: l'educació per la salut, detecció de drogodependències en l'oci nocturn, treball en xarxa amb els centres educatius, treball en xarxa amb els centres de salut i àrees bàsiques de Serveis Socials i prevenció de matèria de drogodependències. La idea és fer diferents programes de treball i intervenció que permetin fer un treball comunitari continuat i especialitzat que incideixi en la prevenció, l’educació hàbits de salut, la reducció de danys i la intervenció.Número de visites
931
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43