Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:52 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:52 h

Palafolls mantindrà vigents les mesures de confinament nocturn durant la propera setmana

20 d'agost de 2021


El Govern demana màxima implicació sobretot entre el jovent, per poder començar el curs escolar en les millors condicions possibles


El TSJC ha autoritzat, de moment, 19 poblacions a tot Catalunya perquè mantinguin el toc de queda durant la propera setmana; entre elles Palafolls. La notícia arriba després que la Generalitat de Catalunya elaborés una llista amb diversos centenars de municipis que incloïa també les ciutats més grans del país, Barcelona inclosa, i que l'autoritat judicial ha acabat retallant finalment. 
 
La inclusió de Palafolls en aquesta llista reduïda ve donada perquè el municipi ha superat recentment l'índex d'incidència acumulada fixat per la Generalitat, que és igual o superior a 250 punts. Així, Palafolls haurà de seguir confinada d'1h a 6h com a mínim durant una setmana més.
 
Des del Govern es demana a la ciutadania, amb especial atenció al jovent, màxima implicació en el procés de vacunació, ara que la Generalitat ja ha universalitzat el procés. També i sobretot, perquè davant la imminència de l'inici del curs escolar, aquest pugui començar amb total ormalitat el proper 13 de setembre. De cara a la resta de la ciutadania, es fa una crida a mantenir les recomanacions de seguretat per tal de poder reduir l'índex d'incidència el més aviat possible.
 
 Número de visites
616
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43