Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:06 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:06 h

Palafolls, Participa!

10 de maig de 2021


El consistori engega el projecte de processos participatius al municipi, començant pel projecte de poble a Sant Lluís


El projecte de “Palafolls, Participa!” s’impulsa des de la regidora de participació ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls amb l’objectiu d’impulsar, en un espai de debat, trobades amb tots els veïns i veïnes de les diferents zones del municipi. Aquest projecte és un aposta de l’Ajuntament de Palafolls per fomentar la participació ciutadana i incentivar la democràcia participativa.  L’objectiu és posar sobre la taula tot allò que afecti la vida quotidiana dels veïns i buscar solucions consensuades.

 

El projecte, que s’inicia aquest any, té per objectiu dur-se a terme a dues zones del municipi.

 

Aquestes sessions no tenen per objectiu ser un canal de queixa, sinó un espai d’entesa, proposta i construcció de millores per a la situació en la que es troba la ciutadania d'una mateixa zona.

 

En aquestes sessions es comptarà amb la presència de dues persones dinamitzadores de l'espai, les quals vetllaran pel correcte acompanyament dels veïns i veïnes en l'elaboració de propostes, per facilitar un espai de foment del debat i d'entesa, i finalment, per què la voluntat de la ciutadania quedi reflectida en una proposta que es presentarà a l'Ajuntament.

 

En aquest espai web s’hi recollirà tota la informació i documentació que es generi durant els processos participatius. D’aquesta manera hi podreu trobar fotografies, actes i documents de treball.

 

El resultat de les sessions serà un document amb una anàlisi de la situació en què es troba el barri o la zona en concret, un diagnòstic de les necessitats que té i finalment un llistat de propostes que solucionin aquestes problemàtiques. Aquest document es penjarà al web perquè tothom hi pugui tenir accés i es pugui consultar.

 

Un cop estudiat pels tècnics i polítics de l’ajuntament, s’elaborarà un document de retorn que es presentarà en sessió presencial i que també es penjarà en aquest espai web.

 

El proper 26 de maig tindrà lloc la primera sessió, al barri de Sant Lluís. Durant els propers dies els veïns i veïnes rebran la informació necessària per tal de participar i formar part del procés de participació.Número de visites
703
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43