Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:36 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:36 h

Palafolls participa d’un programa formatiu gratuït que ajuda als joves a orientar-se dins el món logístic

28 de gener de 2019


El programa acompanya als joves en el procés de formació i inserció laboral


Aquest proper dimecres es fa a Palafolls una xerrada dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys per tal de presentar-los el programa JOB e-LOGIS.

 

Es tracta d’un programa que vol donar un recolzament per tal d’aconseguir els objectius professionals d’aquells joves interessats en qualsevol camp del món de la logística. Aquest nou programa vol donar un cop de mà i suport  als joves que volen començar una trajectòria  professional sòlida, emprendre el seu propi negoci o formar-se en continguts especialitzats dins del món de la logística,. Un dels més importants a nivell general, com també a la nostra zona.

 

Per aconseguir aquest acompanyament, el programa JOB e-LOGIS es desenvoluparà en 3 fases;

La primera fase serà la de aprofundir en el coneixement del sector i del mercat logístic. La segona buscarà una formació específica i unes pràctiques laborals en la branca o camp desitjat. La tercera i última fase del programa acompanyarà als joves en l’etapa d’inserció, amb la que poder buscar una implantació al mercat laboral.

 

Aquest programa es desenvoluparà a Tordera, però hi   poden accedir joves de la zona. Per això aquest dimecres s’organitza una xerrada a Palafolls per explicar el funcionament d’aquest programa que és del tot gratuït.

 

Per poder participar al JOB e-LOGIS, cal ser jove d’entre 16 i 29 anys, s’ha d’estar inscrit a l’OTG com a demandant d’ocupació, estar inscrit al fitxer Nacional de Garantia Juvenil i no estudiar cap curs oficial actualment.

 

Si t’interessa encaminar el teu futur en el món logístic, assisteix a la xerrada aquest dimecres dia 30, a les 12.30h al Punt d’Informació (sobre el Cafè).

 

Aquest projecte, desenvolupat per la Fundació Universitària Martí l’Humà,  està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.Número de visites
1123
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43