Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:14 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:14 h

Palafolls passa a la Fase 2: reobertura del cementiri, recollida de voluminosos, local d'entitats i algunes instal·lacions esportives

31 de maig de 2020


El consistori recorda la necessitat de mantenir les mesures de seguretat establertes en tot moment, perquè es pugui seguir avançant en aquesta fase de desescalada


El ministeri de Sanitat ha anunciat que la regió sanitària de Girona, en la qual s'inclou el municipi de Palafolls, passarà a la Fase 2 del pla de desconfinament cap a la 'nova normalitat', a partir de dilluns 1 de juny.

 

Aquest avenç, possible gràcies a la col·laboració ciutadana per fer possible el compliment de les estrictes mesures de seguretat condueix a la reobertura d'una sèrie de serveis, amb les restriccions corresponents, que pots consultar als documents annexos a aquesta notícia. Alguns d'aquests serveis ja s'han anat posant en marxa durant aquests darrers dies, d'altres ho faran durant els propers.

 

SERVEI DE VOLUMINOSOS - DEIXALLERIA

 

A partir de dimecres, 3 de juny de 2020, es reprendrà el Servei de recollida a domicili de residus voluminosos, que es restableix amb la mecànica habitual, és a dir, prèvia concertació mitjançant el telèfon de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls. Cal tenir en compte, com va anunciar el consistori fa uns dies, que el Servei de Deixalleria mancomunada de Malgrat de Mar ja ha iniciat també el procés de reobertura.

 

EL CEMENTIRI MUNICIPAL

 

Reobrirà les seves portes al públic el dissabte dia 30 de maig, amb el següent horari:

 

Divendres i dissabtes de 9 a 13 hores, i de 16 a 18 hores

Diumenges de 9 a 13 hores.

 

Per accedir al cementiri serà obligatori l’ús de mascareta. A l’entrada es disposarà de gel hidroalcohòlic, caldrà portar guants per pujar les escales d’alçada i s’haurà d’esperar a que la persona encarregada de la instal·lació permeti l’accés, doncs es controlarà l’aforament per poder respectar la distància interpersonal de 2 mestres.

 

EL LOCAL D’ENTITATS

 

S’ha habilitat el local d’entitats (a les antigues escoles, a la Plaça Fòrvm Palatiolo), com a únic establiment del que temporalment podrà ser cedit el seu ús a les entitats municipals, per tal de garantir les mesures de desinfecció, seguretat i higiene necessàries, de conformitat amb les previsions establertes en cada moment. La seva obertura s’ha iniciat en data 25 de maig de 2020.

 

Les entitats que vulguin utilitzar l’equipament hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància genèrica al registre electrònic de l’Ajuntament i, un cop autoritzat el seu ús, hauran de prendre les mesures de seguretat pertinents.

 

EL PALAUET, LA FIGUERASSA I EL CAMP DE FUTBOL

 

Algunes instal·lacions esportives com la pista exterior del Palauet, com les pistes exteriors de la Figuerassa i el camp de futbol municipal es reobriran a partir de dilluns dia 1 de juny.

 

Les entitats esportives que ho desitgin podran sol·licitar, mitjançant instància presentada al registre electrònic de l’Ajuntament, l’accés a la instal·lació i, un cop valorades totes les sol·licituds s’aprovarà un calendari d’ús de l’equipament per al mes de juny, que es podrà modificar i/o prorrogar en funció de l’evolució de la situació. Per a l’ús de les instal·lacions caldrà respectar tots els protocols de seguretat i higiene.

 

FASE 2 PLFNúmero de visites
1187
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43