Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 00:53 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 00:53 h

Palafolls presenta el Festival Aire

18 de març de 2021


El Festival Aire substitueix la Festa Petita enguany, adaptant-se així a l'excepcionalitat actual. Tindrà lloc del 2 al 4 d'abril.


L'excepcionalitat actual, derivada de la pandèmia de la Covid-19, ha provocat que enguany no es pugui realitzar la Festa Petita, de la que gaudeix cada primavera Palafolls amb una combinació de cultura popular, espectacles i música en directe. Aquesta situació ha dut al consistori a reinventar la festa, i que aquest any enlloc de l'habitual Festa Petita se celebri el Festival Aire, del 2 al 4 d'abril.

 

El Festival Aire vol renovar el municipi amb els valors que ens acompanya la primavera; fent poble i compartint plegats cultura, sempre amb l'acompliment de les mesures de seguretat i prevenció de la covid-19.

 

Per això, des del consistori, amb aquesta reformulació es presenten un seguit d'activitats i espectacles per a totes les edats.

 

Programa Festival Aire

DIA 1

17 h i 19 h (dos passis) - Teatre 'El Monstre de Colors', al teatre de Palafolls i amb entrada (3€)*

 

DIA 2

10:30 h i 12:30 h (dos passis)- Teatre 'El Monstre de Colors', al teatre de Palafolls i amb entrada (3€)*

*Aquesta obra estava programada pel passat 2020, i per raons derivades de la Covid-19 no va poder realitzar-se. En cas de disposar entrada del passat 2020, aquesta es pot bescanviar a l'EMMiD, des d'aquest divendres 19 de març, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. D'altra banda, qui disposi d'entrada, però no vulgui utilitzar-la, també es pot dirigir a l'EMMiD i l'import de l'entrada serà retornat. Una vegada s'hagin comptabilitzat les entrades restants, el consistori informarà de com adquirir-ne en cas de disponibilitat. Les portes del teatre seran obertes 30 minuts abans de l'obra, i s'hi accedirà amb l'entrada, que ja està enumerada.

18 h Concert Punks & Company, a plaça de Poppi (aforament 400 amb entrada)

20 h Concert Pelukass, a plaça de Poppi (aforament 400 amb entrada)

*Les entrades pel concert de Punks&Company així com el de Pelukass són simultànies, és a dir hi ha una única entrada per als dos concerts. Per a aquests concerts les portes s'obriran 45 minuts abans i si la gent no acudeix a l'hora establerta, 19 hores, les entrades es podran reassignar. És a dir, l'entrada permet entrar fins a l'hora de començament del concert; en cas contrari, aquesta ja no té validesa.

DIA 3

20 h Concert ABBA the new experience, plaça Poppi (aforament 400 amb entrada)

DIA 4

12 h Espectacle Circ Vermut, plaça Poppi (aforament 400 amb entrada)

19 h Concert Beth, Glorieta del Dr. Torner (aforament limitat a 150 persones amb entrada)

Totes les entrades, excepte la del monstre de colors, no es podran adquirir fins al pròxim dimecres 24 de març, a partir de les 15 h, a la web de palafolls.cat.

Consulteu aquí el cartell del Festival Aire.
Consulteu aquí el programa complet del Festival Aire.Número de visites
3361
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43