Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:11 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:11 h

Palafolls proclama la seva Pubilla i el seu Hereu en plena Festa Major

9 de setembre de 2019


Aquest dissabte 7 de setembre, en plena Festa Major, va tenir lloc l'elecció del Pubillatge que representarà a la nostra localitat en aquesta tradició. Els escollits per aquest 2019 van ser, com a Pubilla, la Gloria Roger Gambín, i en Gueorgui Castellano Reshetnikov, com a Hereu de Palafolls. Pel que fa als més petits, també es va donar el titol de Pubilleta a la Sara Ruiz Barcons.

 

L'anunci dels noms es va donar a la pista exterior del Palauet en acabar el concert de l'orquestra Costa Brava i amb una molt bona acollida per part del públic assistent. 

 

Cal recordar que el Pubillatge és una tradició catalana que va començar a la meitat del segle XX i que ha arrelat a molts pobles de Catalunya. A Palafolls fa uns anys que es va recuperar de la mà de la Comissió de Pubillatge i any rere any es va consolidant gràcies a la participació dels joves. 

 

Els nous proclamats, la Gloria Roger i en Gueorgui Castellano, ara seran els encarregats de representar a Palafolls al títol comarcal del Maresme i als títols nacionals, entre els quals destaca, l’Hereu i la Pubilla de Catalunya.

 

 

 Número de visites
1643
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43