Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:19 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:19 h

Palafolls promou els hàbits saludables i commemora la Setmana de la Mobilitat Europea

18 de setembre de 2019


L'Ajuntament s'ha adherit als actes europeus de conscienciació ciutadana per una mobilitat sostenible i uns hàbits respectuosos amb l'entorn més proper


Aquesta setmana Palafolls proposa tot un seguit d'activitats que tenen com a doble objectiu repensar els hàbits a l'entorn de la nostra salut personal i els associats a la nostra mobilitat diària.

Per treballar-los, des de l'Ajuntament de Palafolls s'ha proposat de nou la gimcana "Anem de manera saludable a l'escola" que aquest dimarts ha començat amb bon peu i que finalitzarà el divendres amb el lliurament de l'obsequi d'enguany. Per aconseguir-lo els nens i nenes o joves que participin de la proposta hauran d'haver aconseguit un mínim de tres marcatges en el carnet que els centres escolars del municipi els hi van lliurar dilluns.

Com a novetat, aquesta edició 2019, destaca el fet que la campanya s'hagi fet arribar a l'INS Font del Ferro. Per aquest motiu s'han habilitat dos punts de control durant la franja horària de 7.30 a 8.00 h. La ubicació d'aquests punts de control són al Parc de Les Rentadores, el Camí d'accés al pàrquing de l'INS i a l'Av. Pau Casals i el c/ Girona. D'altra banda aquest horari també permet que els nens i nenes que facin ús del servei d'acollida de les escoles puguin participar de la iniciativa.

Els punts de control de les escoles es completen amb l'emplaçament de la Plaça de Poppi i el situat a la intersecció del c/ Saló de Mas Pedrer i la Rambla Les Ferreries.

El darrer dia de la gimcana només es trobarà habilitat el punt del Parc de Les Rentadores i el Camí d'accés al pàrquing de l'INS de 7.30 a 8.00 h pel lliurament dels obsequis i el punt de la plaça de Poppi de 8.30 a 9.00 h.

Entre la resta d'activitats proposades també cal destacar el taller teatre que l'Ajuntament ha organitzat pels cursos de 2n i 3r de les dos escoles de Palafolls pel divendres a la tarda. Es treballaran amb clown i espectacles varis la mobilitat segura, les alternatives al transport privat, l'educació viària, etc.

I tot plegat tindrà com a telò de fons la celebració aquest divendres 20 de setembre al matí del Dia sense cotxes. Palafolls se suma d'aquesta manera a una iniciativa europea que permet repensar l'ús que es fa del cotxe privat a nivell local i global. La jornada de commemoració es desevoluparà de 8.00 h a 13.30 h i afectarà a l'Av. Costa Brava, el c/ Major i el c/Francesc Macià. La Policia Local demana la màxima col·laboració.Número de visites
644
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43