Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 19:28 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 19:28 h

Palafolls proporciona un kit amb material de suport educatiu a alumnes d'infantil i primària en situació d'excepcionalitat

3 de maig de 2020


42 alumnes d'infantil i primària rebran a casa un kit amb material fungible per tal de garantir la continuïtat del seu aprenentatge i desenvolupament


L'estat d'alarma provocat per la crisi sanitària ha fet que moltes famílies experimentin una manca de recursos que afecta directament en l'accés i la qualitat de l'educació dels més petits de la llar, que es valen de recursos com colors, plastilina o cartolines per a treballar algunes habilitats com la motricitat fina.

Així doncs, per a mantenir el desenvolupament i l'accés a l'educació dels més petits el consistori ha preparat un kit amb material de suport educatiu que es proporcionarà a 42 famílies en situació d'excepcionalitat.

'Que no falti material educatiu a cap llar de Palafolls'

Amb la iniciativa "Que no falti material de suport educatiu a cap llar de Palafolls", l'Ajuntament de Palafolls vol garantir a totes les famílies en situació excepcional participar amb els seus fills i filles de les tasques educatives enviades per part dels centres educatius.

El "kit de material suport educatiu" té com a objecte atendre els alumnes dels cursos en el qual el suport informàtic i la connectivitat no són els elements centrals de les tasques que se'ls hi poden assignar per part del respectiu equip docent. En l'etapa educativa a la qual s'adreça la campanya l'objectiu és preservar el desenvolupament del menor i facilitar-li eines per a poder garantir el treball manual.

Context de l'acció

El consistori promou aquesta acció des de les àrees d'Educació i Serveis Socials en coordinació amb els centres educatius de Mas Prats i Les Ferreries, que proposen una llista de candidats per rebre el suport material mitjançant criteris de manca de recursos, vulnerabilitat o risc.

 Número de visites
891
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43