Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:02 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:02 h

Palafolls realitza el sorteig dels membres de les meses electorals

22 de gener de 2021


A més de la realització del sorteig de les meses electorals, es va exposar l'informe de presidència així com el canvi de la successió del contractista SOREA


Ahir va tenir lloc el Ple telemàtic de gener de l'Ajuntament de Palafolls, en què es va realitzar, com a punt d'urgència, el sorteig dels membres de les meses electorals amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de Febrer.

A més de la realització del sorteig, es va informar d'un increment de meses electorals, passant de 10 a 12, per tal de minimitzar l'afluència així com la incorporació de nous espais. La informació pel que fa a les eleccions i el seu funcionament serà proporcionada per part de l'ajuntament quan s'acostin els comicis.

El Ple coincidia justament amb la commemoració del primer aniversari del glòria. En aquest sentit l'Alcalde Francesc Alemany s'hi va referir al punt de l'informe de presidència, posant en valor l'esforç del sector de l'horta i remarcant que el consistori treballa de valent per tal que les ajudes arribin.

La regidora de Salut, Sònia Gonzàlez, va exposar l'increment del servei de la infermera del CAP de Palafolls, recuperant hores que podrà destinar al municipi.

Pel que fa a la regidoria de Transports, la regidora Helena Carles, va recordar la posada en marxa del servei del Transport a Demanda a Palafolls, mitjançant taxis.

La primera tinent d'alcalde, Susanna Pla, va explicar la nova campanya de trucades a la Gent Gran que s'estava realitzant per part del consistori. És una acció que ja es va realitzar amb anterioritat i que donada l'excepcionalitat actual el consistori creu que és un bon moment per repetir-se i mostrar un acompanyament a la gent gran del poble.

Per finalitzar amb l'informe de presidència, el regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Jordi Villaretdona compte de l'inici de les obres del vial sector 27-36.

Després de donar compte de diverses modificacions pressupostàries es va prendre coneixement de la successió del contractista en els contractes administratius subscrits amb Sorea. En aquest sentit, recordar que tal com va informar el consistori; la factura de l'aigua arribarà, a partir d'ara, a nom d'AGBAR.

El Ple telemàtic va acabar sense preguntes de control per part de l'oposició.Número de visites
852
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43