Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:42 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:42 h

Palafolls referma el seu compromís per la Pau i contra el terrorisme un any després dels atemptats a Barcelona i Cambrils

17 d'agost de 2018


Una 20a de persones s'han concentrat avui a la pl. Major.


Aquest migdia una vintena de persones s’han concentrat a la plaça Major de Palafolls per mostrar el condol i la solidaritat amb les víctimes dels atemptats de fa un any a la Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils. L’acte també ha servit per mostrar el rebuig a les accions terroristes que busquen atemorir a la població i trencar la convivència  cívica i respectuosa als nostres pobles i ciutats.

 

La regidora palafollenca Rosa Maria Garcia ha estat l’encarregada de llegir el manifest impulsat per les entitats municipalistes i en el que s’agraeix la tasca feta aquell 17 d’agost del 2017 pels cossos d’emergència i de seguretat així com la serenitat i col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que van demostrar l’esperit col·laboratiu de la nostra societat.

 

També s’ha demanat  als països de tradició democràtica que deixin de contribuir, directa o indirectament, en la venda d’armes i de material bèl·lic a aquells països intolerants.

 

Avui, un any després dels atemptats, milers  de persones han sortit a donar vida als carrers i places de Catalunya per demostrar que som un únic poble contra el terrorisme i per reforçar el compromís amb la llibertat, el respecte, la tolerància i la pau.

 

Tal i com acaba el manifest llegit avui a Palafolls i arreu de Catalunya;

“No tenim Por, som gent de Pau”

 Número de visites
1272
  • Moment de la concentració
  • Moment de la concentració
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43