Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:21 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:21 h

Palafolls reformula l'Skate Park i l'estrena els dies 2 i 3 de juliol en unes jornades anomenades 'Sobre Rodes'

14 de juny de 2021


El gruix d'activitats es concentraran durant la jornada del dissabte 3, i caldrà omplir un full d'inscripció per assistir-hi


L'Ajuntament ja ha posat data a l’estrena de la redefinició de la nova zona esportiva per a joves, l’Skate Park de Palafolls. Serà els dies 2 i 3 de juliol en unes jornades que s'anomenaran 'Sobre Rodes'.

 

Tal com es va anunciar fa uns dies, el Govern de Palafolls, després d'uns mesos de treball intens, dóna compliment a la promesa de reformular la zona de l'Skate Park, recuperant en terrenys municipals les pistes de mini futbol i de bàsquet 3x3, el parc d'skate i la gran novetat: el pump track.

 

Sobre Rodes: la inauguració del nou Skate Park

 

El proper divendres 2 de juliol, s’inaugurarà el remodelat recinte de l’Skate Park, i l’endemà, dissabte 3, hi haurà una jornada més popular amb activitats per a tots els públics dins del recinte però també als carrers del voltant: circuïts, tastets de diferents activitats sobre rodes, exhibicions, sortejos, competicions, una bicicletada popular, tallers, stands...

 

De totes aquestes activitats, l’Ajuntament n’anirà informant puntualment durant els propers dies, a mesura que s’acabin de tancar els darrers detalls. Cal recordar que no es pot accedir al recinte de l’Skate Park fins la seva estrena, per raons de seguretat.

 

Inscripcions

 

Les inscripcions a la jornada es faran a través d’un formulari d’autorització paternal que caldrà entregar dissabte 3, a la paradeta de l’Ajuntament, que estarà situada al recinte de l’Skate Park. El consistori entregarà al jove inscrit una acreditació que li servirà per participar de les diverses activitats organitzades. D’aquí en sortirà un registre i la possibilitat que el jove rebi un petit obsequi final. Qui haurà d’omplir les inscripcions?

 

-Els menors de 12 anys, que també hauran d’anar sempre acompanyats d’un adult.

-Els menors de 18 anys

 

El full d’inscripcions es pot descarregar des d’aquí, o bé des del codi QR situat al cartell del Sobre Rodes.

 

Un projecte transversal que situa els joves al centre de tot

 

Aquest projecte de renovació s'emmarca dins un treball a llarg termini que realitza el consistori, amb la voluntat de generar espais i projectes per tal que els joves puguin gaudir d’un protagonisme al municipi. Aquesta iniciativa s’integra amb altres projectes realitzats des de diverses regidories de l'Ajuntament, així com també amb accions que veuran la llum properament, com ara la implementació d'educadors de carrer o bé activitats que es podran realitzar al mateix recinte de l’Skate Park, un cop aquest estigui inaugurat.

 

Sobre Rodes

 Número de visites
1126
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43