Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:44 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:44 h

Palafolls reivindica el 25N, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

24 de novembre de 2020


Amb motiu del 25N d'enguany, des del consistori es repartiran mascaretes, davant el Teatre de Palafolls, amb lemes feministes. La repartida tindrà lloc la tarda del dimarts 24, de 16 a 19 h, i el matí del dimecres 25, de 10 a 13 h


Un any més, des de Palafolls es commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Enguany, la situació actual derivada de la pandèmia de la Covid-19 no ha permès fer la lectura del manifest davant de l'Ajuntament, així com ha provocat que s'haguessin de redissenyar i adaptar els actes previstos.

Des de la Regidoria d'Igualtat s'ha volgut continuar reivindicant i visibilitzant aquest dia, i en aquest sentit s'han realitzat unes mascaretes, banderoles, clauers i polseres amb diversos lemes feministes. A més, s'il·luminarà també la Torre de Guaita de color lila en motiu d'aquest 25N. 

Les mascaretes, reversibles, contenen dos lemes 'Palafolls, lliure de violència masclista' i 'Només  és sí', i seran repartides pels ciutadans, adults, del poble. Es repartiran en una parada situada davant el Teatre de Palafolls, durant la tarda de dimarts 24, de 16 a 19 h, i durant el matí del dimecres 25 de 10 a 13 h.

La regidora d'Igualtat, Helena Carles, ha volgut remarcar el fet que "justament, arran d'aquesta situació de confinament, els darrers mesos han estat més durs per a les dones i criatures que viuen situacions de violència". I en aquest sentit es considera que tot i que actualment el rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort, cal enfortir el compromís per erradicar totes les formes de violència masclista.

 

Tal com acaba dient el manifest conjunt del 25N, les violències masclistes només es poden eliminar des de l’arrel. I des del consistori es demana treballar a tota la ciutadania en aquest sentit per la construcció d’aquest món millor.Número de visites
633
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43