Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:37 h
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:37 h

Palafolls rep la visita del MH President de la Generalitat Pere Aragonès

2 de juny de 2022


Aquest dimecres a la tarda el president Aragonès ha estat de visita oficial a Palafolls on s’ha reunit amb l’alcalde, Francesc Alemany, i amb diferents regidors i regidores tant del govern com de l’oposició.


 

El President ha signat al llibre d’honor del consistori i ha aprofitat la visita per escoltar les preocupacions que li ha traslladat el batlle. Francesc Alemany li ha recordat la importància del pla de motes per la pagesia local  així com la rotonda que ha de substituir els semàfors d’entrada al nostre municipi. També ha recordat al president que estem pendents d’un nou CAP de Salut i li ha demanat que intercedeixi amb l’Estat per a la millora del finançament local després del cop que ha suposat el canvi amb el càlcul de les plusvàlues.

 

El president, acompanyat per l’alcalde i membres del consistori han visitat després la remodelada agrobotiga del Sindicat on s’han interessat per l’estat de la pagesia al nostre municipi.

 

A peu la comitiva s’ha dirigit fins a la Glorieta del Doctor Torner  per inaugurar la reforma integral de la Residència Pinya de Rosa. En el seu parlament Aragonès ha posat en valor la dignificació del nou equipament que atén 46 residents.

 

El centre, gestionat per la Fundació Aspronis, es va inaugurar al 1984 i just fa un any estrenava reforma.Número de visites
674
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43