Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:13 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:13 h

Palafolls s'adhereix a la XI Setmana Sense Fum: "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida"

15 de maig de 2020


L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el tabac, abandonar-ne el consum i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus


La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig.

Enguany, l'Ajuntament de Palafolls vol dirigir el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!', a la població jove, per la prevenció de l'inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc.).

Així, el consistori vol encoratjar la difusió d'una enquesta en línia amb la que és pretén conèixer el consum i l'opinió de la població general en temes d'actualitat sobre tabaquisme. Les dades recollides serviran per a l'elaboració d'un informe que es farà públic mitjançant nota de premsa de l'ASPCAT abans de començar la Setmana Sense Fum.

Malgrat que el coronavirus SARS-CoV-2 ha canviat el nostre món, el consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. En conseqüència, en temps de coronavirus continua sent important mantenir la XXI Setmana Sense Fum, atès que els fumadors són més vulnerables a la Covid-19. Encara que de manera diferent i adaptant-nos a aquesta nova realitat, convidem a tota la ciutadania a adherir-se a la iniciativa.

Per a més informació cal visitar: http://www.setmanasensefum.cat/Número de visites
855
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43