Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:22 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:22 h

Palafolls se suma a la campanya 'Cada pas compta', amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

6 d'abril de 2021


L'activitat física és un element fonamental de salut i benestar ciutadà


Avui, 6 d'abril, és el Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF), i té objectiu de promoure l'activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.
 
L'Ajuntament de Palafolls se suma a la reivindicació d'aquest dia, entenent que l'activitat física és un factor determinant pel que fa als hàbits de vida activa, al llarg dels diversos cícles vitals de la ciutadania; infants, adolescents, adults i gent gran. 
 
Repte cada pas compta
 
Des de la campanya, s'anima a la ciutadania a dur a terme accions individuals -o en grup bombolla- en el marc del DMAF durant 4 setmanes (del 6 d'abril al 4 de maig). En aquest sentit, es proposa fer activitats com caminar, anar en bicicleta, utilitzar les escales, nedar, ballar, marxa nòrdica, etc. El repte passa per acumular 30 minuts d'activitat física diària en adults i gent gran i 60 minuts en infants i adolescents millora la vida.
Podeu registrar la vostra activitat a https://esport.gencat.cat/cada-pas-compta i fer-ne difusió publicant-ne fotos o vídeos a les xarxes socials amb les etiquetes #gentactiva, #DMAF2021 i #CadaPasCompta.
 
Consulteu més informació aquí.Número de visites
540
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43