Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:17 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:17 h

Palafolls se suma al projecte 'Let's Clean Up Europe'

7 de maig de 2021


Avui, alumnes de l'Institut Font del Ferro han realitzat una neteja al Torrent de la Burgada, i diumenge tindrà lloc la neteja a la zona del Molí d'en Puigvert per part de l'organització GreenPala.


Palafolls, de la mà de l'Insitut Font del Ferro, s'ha sumat a la iniciativa 'Let's Clean Up Europe', per la recollida de residus i amb la intenció de preservar el nostre medi natural. Aquest divendres, alumnes de quart de l'Institut s'han organitzat per a fer una recollida de deixalles i residus al Torrent de la Burgada, al costat del mateix institut. Una vegada realitzada la recollida, han classificat totes les deixalles per contribuir així al reciclatge d'aquestes.

 

                      ins lets clean up europe                        riera burgada

El 'Let's Clean Up Europe' és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

A més, aquest diumenge l'organització palafollenca GreenPala organitza també una recollida a la zona del Molí d'en Puigvert. Amb inscripció prèvia aquí.Número de visites
618
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43