Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:06 h
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:06 h

Palafolls segueix apostant pel programa de garantia juvenil

11 de febrer de 2021


El consistori reafirma un any més el seu compromís de seguir apostant per la creació de llocs de treball per a joves


Des de principis d'any, l'Ajuntament de Palafolls compta amb la contractació d'una jove menor de 30 anys, dins el programa de garantia juvenil. Es tracta d'un perfil administratiu que donarà suport a l'Àrea d'Atenció a les Persones, i serà en règim de contractació en pràctiques per un termini de, com a mínim, fins a 6 mesos.

 

Aquesta contractació s'ha realitzat gràcies al Programa de Garantia Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançat per una iniciativa d'ocupació juvenil i el Fons Social Europeu. 

 

El consistori reafirma així la seva voluntat de contribuir en les oportunitats dels joves dins el món laboral, i més en l'excepcionalitat actual que pateix la societat. En aquest sentit, es recorda que els menors de 30 anys poden inscriure's al programa de Garantia Juvenil; un programa promogut per la Unió Europea per tal de lluitar contra l'atur juvenil i fer més efectiva la incorporació activa de les persones joves al mercat de treball oferint recursos que en facilitin oportunitats reals d'accés a l'ocupació.

 

 

 

gene.png eu.png soc.png

 

 Número de visites
656
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43