Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:50 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:50 h

Palafolls tanca la seva primera Fira d’Entitats

20 de desembre de 2021


Aquest cap de setmana s’ha tancat la primera Fira d’Entitats de Palafolls. Durant dos dies una vintena d’entitats han volgut presentar-se i mostrar als palafollencs la seva activitat en les diferents carpes instal·lades al voltant del Fòrum Palatiolo.


Ha estat una bona oportunitat per descobrir noves entitats i d’altres de molt arrelades i que continuen desenvolupant la seva activitat al nostre municipi. L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i la regidora d’Entitats, Susanna Pla, van rebre les entitats dissabte al matí i les van encoratjar a continuar amb la seva tasca. En aquests sentit van qualifica les associacions i entitats locals com el “múscul del nostre municipi”.


Enguany ha estat la primera edició de la Fira d’Entitats, però la voluntat del consistori és repetir-la en properes edicions i fer-la créixer amb l’ajuda del teixit associatiu per tal que les entitats es coneguin i col·laborin entre elles i, alhora, donar-se a conèixer a la ciutadania.


Tant dissabte com diumenge les diferents entitats van oferir bona mostra del que fan habitualment oferint exhibicions, tallers i demostracions obertes a la ciutadania. Es van fer exhibicions d’aeròbic, balls en línia, taekwondo, flamenc, taller de reparació de bicicletes, talls infantils, circuit amb gegantons, i un llarg etcètera d’activitats.
Aprofitant que es tractava del cap de setmana de la Marató de TV3 totes elles buscaven la complicitat dels visitants per recollir fons per la causa de la marató, enguany dedicada a la investigació de les malalties mentals.


A banda de les activitats organitzades amb la Fira d’Entitats no van faltar les tradicionals organitzades des de les entitats a favor de la Marató, com el Vermut Solidari o el Tió de Nadal.


Entre tots van aconseguir recollir 1620.71 per la Marató de TV3.Número de visites
862
  • firaaa
  • IMG_4388
  • IMG_4421
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43