Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:14 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:14 h

Palafolls tanca les activitats de Nadal amb bona participació

7 de gener de 2019


La població ha respost positivament a les activitats programades per entitats, associacions i el propi Ajuntament.


Un cop ses Majestats els Reis de L’orient ja han enfilat el seu camí de retorn a casa, les palafollencs i palafollenques retornen a les seves rutines  deixant enrere les festes de Nadal.

 

Unes festes que tanquen a Palafolls amb una bona participació en les diferents activitats programades aquests dies ja sigui des del mateix Ajuntament o des de les diferents entitats locals.

 

Són actes o activitats pensades per dinamitzar el període nadalenc i dotar el nostre municipi d’una programació d’activitats culturals i recreatives que ajudin a petits i grans a gaudir de les festes i dels dies especials.

 

Un any més l’eix principal de les activitats ha estat el Juga Juga, el parc de Nadal de Palafolls, que ha tornat a gaudir de bona acceptació per part dels infants del nostre poble, i també de poblacions veïnes, que han pogut accedir a desena d’activitats, inflables, tallers i jocs per passar els dies no festius d’aquest Nadal.

 

La regidoria d’Esports ha valorat positivament el Juga Juga d’enguany  i ja treballa per millorar la proposta per a finals d’aquest any.

 

La inauguració del teatre el passat dia 22 i la seva primera activitat un cop reobert, el concert de Sant Esteve, van comptar amb un aforament complert. La reinauguració de l’equipament va oferir un espectacle basat en petits tastets de pregons, pel·lícules, poesies i actuacions que s’han viscut anteriorment al nostre municipi. El dia de Sant Esteve la Banda de Música de Palafolls va oferir un concert amb clàssics de la formació, com bandes sonores, la marxa Radetzky   o un recull de nadales que van fer les delícies dels assistents a l’acte. A més es va presentar el llibre de Nadal “Cases amb era i quintana” de Xavier Salicrú.

 

Els estudiants de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls han tingut molta feina aquestes festes, ja que han ofert la cercavila de nadales, el concert de nadales, l’exhibició de dansa al casal d’avis o el propi concert de Sant Esteve.

 

Un altre dels plats forts del Nadal palafollenc ha estat, un any més, l’arribada dels Reis Mags. Centenars de nens i nenes els esperaven als carrers del centre de Palafolls i van gaudir de la cavalcada organitzada, un any més, per la Comissió de Reis i Carnestoltes, amb l’ajuda de la Comissió del Pubillatge que enguany s’encarregava del pessebre vivent de la pl. del Fòrum Palatiolo.

 

A més, els Geganters de Palafolls han fet un any més el tió solidari per recollir fons per la Marató de TV3 i que ha permès fer cagar un gran tió al centre de Palafolls. Les escoles han viscut intensament aquestes festes amb els seus festivals,  el brindis del Casal de la Dona o el sorteig de la promoció de Nadal de l’Acep, entre d’altres iniciatives de les entitats i associacions locals.

 

Entre tots hem pogut fer un nou Nadal viu al nostre poble.Número de visites
1319
  • Nadal 18
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43