Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:30 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:30 h

Palafolls traballa per disposar d’un PUNT LILA que s'estrenarà per la Festa Major

24 de juliol de 2019


Concretament estrarà en funcionament i donarà servei durant els concerts joves de nit de l'ALTERFESTA


Un Punt Lila és un espai dedicat a la informació i prevenció d‘actituts sexistes en actes festius, multitudinaris o sensibles. Des de l'Ajuntament ja fa setmanes que es treballa per comptar amb aquest espai d'assessorament de cara a la propera Festa Major amb el principal objectiu de fer pedagogia per una igualtat real sobretot entre el públic juvenil.

Amb aquest full de ruta marcat, ahir dimarts es va celebrar al Local Jove Can Batlle la segona i última de les sessions de formació per a la instal·lació d’aquest Punt Lila. 

Concretament s’instal·larà durant les nits de barraques a l’Alterfesta i que servirà per combatre les situacions d’actituds i violències masclistes que es puguin produir així com també a la seva prevenció. 

Des de Can Batlle s’han ofert dues formacions a persones interessades en participar en aquest Punt Lila, amb l’objectiu de conèixer de saber actuar i comprendre l’origen de les situacions de violència masclista als espais d’oci nocturn, alhora de saber com informar als qui s’acosten al Punt Lila a respondre dubtes o a buscar recolzament. Número de visites
961
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43