Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:36 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:36 h

Participa a l'enquesta per definir el Pla d'Educació Ambiental de Palafolls

12 de novembre de 2021


El termini acaba el 28 de novembre


L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palafolls està treballant en l'elaboració d'un nou Pla d'Educació Ambiental per al poble, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que ha concedit un ajut, i l'empresa Econimbus. Per a poder-lo dur a terme amb més precisió, s'ha elaborat un qüestionari previ en línia al qual es pot accedir des d'aquí, perquè la ciutadania hi participi i s'hi puguin recollir tot un seguit de dades i inquietuds importants a l'hora de situar bé les accions que hagi de dur a terme el pla.

Pel que fa a la participció, qualsevol palafollenc hi podrà respondre. La voluntat és que el pla estigui redactat a finals del mes de març de 2022, i la participació ciutadana serveixi per definir millor les accions de tipus frmatiu, les xerrades, els cursos, etcètera, que calgui fer. Un cop elaborat, el pla s'anirà implementant al llarg de 2022, i durant els anys següents fins que se n'acabi la vigència.

 
El formulari pregunta sobre diversos àmbits en matèria ambiental com ara els reptes ambientals que preocupen més a la ciutadania, les actuacions de l'ajuntament pel que fa a l'educació ambiental, a quin tipus de públic s'hauria d'interpel·lar, quin tipus d'activitats s'haurien d'impulsar, etcètera. Número de visites
539
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43