Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 18:44 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 18:44 h

L'Ajuntament de Palafolls activa l'enquesta de valoració de la Festa Major 2022

11 de setembre de 2022


El període per omplir el qüestionari s'allargarà fins el diumenge 25 de setembre


La regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa, una vegada més, l'enquesta de valoració de la Festa Major, perquè tothom pugui opinar sobre els aspectes més importants d'aquesta. La principal novetat és que la ciutadania podrà avaluar el conjunt de tota la festa en el seu retorn a la plena normalitat, després de dues edicions amb moltes limitacions derivades de la pandèmia.

 

La regidora de Participació Ciutadana, Sònia González, ha explicat que l'objectiu de l'enquesta és "detectar quines són aquelles coses que es poden perfeccionar, ajustar o millorar i així tenir una primera referència per la Festa Major de l'any vinent".

 

La iniciativa s'organitza conjuntament amb la regidoria de Festes, que serà la que treballarà finalment amb les dades resultants. L'enquesta pregunta sobre diverses qüestions genèriques que busquen descobrir de quina manera arriba la informació del programa de la Festa Major a la gent i aleshores entra en altres aspectes de tipus més organitzatiu i comunicatiu.

 

Un altre dels ítems rellevants de l'enquesta és la valoració dels actes. De l'1 al 4, es demana a la ciutadania que opini sobre les activitats del programa a les quals ha assistit o que indiqui que no hi ha participat. El qüestionari reserva un darrer espai on es dona l'oportunitat perquè es facin propostes de manera lliure. En total, l'enquesta es completa en poc més de tres minuts. González fa una crida a què tothom hi participi i ajudi, des del minut u, a perfilar la que serà la Festa Major de 2023

 

Com es pot accedir a l'enquesta?

 

L'accés a l'enquesta és molt fàcil i es pot fer a través d'aquest enllaç o al final d'aquesta mateixa notícia. Els correus electrònics que es recullen serviran per evitar la duplicació de respostes però no s'enregistraran posteriorment, ni tampoc s'emmagatzemaran en cap base de dades.

 

Període de votació

 

El període comença tan bon punt acabi el darrer acte de la Festa Major, que és la Hissada de la Senyera, per la Diada Nacional de Catalunya, i s'allargarà fins al proper diumenge 25 de setembre. Els resultats es faran públics uns dies després, quan les regidories de Participació Ciutadana i de Comunicació hagin treballat en les dades.

 

 Número de visites
1237
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43