Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:00 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:00 h

Ple de Palafolls reforça el contracte de jardineria del municipi

20 de novembre de 2020


El consistori demana extremar les mesures de seguretat davant l'increment de contagis en els moments de socialització entre pares abans i després de l'horari escolar


Ahir va tenir lloc el Ple Ordinari del mes de novembre a l'Ajuntament de Palafolls.

 

Segons els primers punts de l'ordre del dia, a l'informe de presidència, es va exposar entre d'altres la finalització de les obres del Camí de la Ginesta així com la demanda per part del consistori d'augmentar les mesures de seguretat després de l'increment de contagis fora d'horari escolar, en els moments de socialització de pares i mares.

 

Així mateix, es va aprovar la modificació del règim de dedicació i la retribució pertinent de l'Alcalde de Palafolls i diversos informes de l'àrea de tresoreria i d'intervenció.

 

Cal destacar també que el regidor de medi ambient, Aleix Freixa, va exposar l'aprovació de l'expedient del nou contracte de serveis de jardineria de Palafolls. Feia més de 8 anys que la situació contractual en aquest sentit era poc estable, i segons va exposar el regidor "El nou contracte servirà per millor i endreçar les zones verdes de Palafolls, una línia d'actuació de consens per part de tots els grups del consistori".

 

Seguidament al ple municipal es van dur a terme també tres punts per urgència, i aquest va finalitzar amb els precs i preguntes per part de l'oposició.

 Número de visites
658
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43