Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:41 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:41 h

Presentació del Pla de Gestió Agrari de la Baixa Tordera

3 de novembre de 2020


Es presenta al Teatre de Palafolls el Pla de Gestió Agrari de la Baixa Tordera, per crear així un punt de partida per a treballar i aconseguir que tant els professionals del sector com les administracions i el sector privat, es conjurin per tirar endavant els objectius marcats a la jornada d'ahir


Ahir, dilluns 2 de Novembre, es van reunir al Teatre de Palafolls els representants de tres dels cinc municipis impulsors de l'Espai Agrari de la Baixa Tordera. Hi eren presents els Alcaldes de Palafolls, Santa Susanna i Tordera així com també representants del sector agrari, el president i gerent de la Cooperativa de Palafolls (que també compren els municipis de Blanes i Santa Susanna), altres agraris i petits empresaris del sector així com alguns membres no estrictament del món de l'horta com ara propietaris forestals majoritàriament de Tordera.

 

La intenció de la jornada girava entorn a validar el projecte de la Diputació de Barcelona en marc del Pla de Gestió Agrari de la Baixa Tordera; que ha estat redactat aquests últims mesos i el seu cos es fonamenta a partir dels resultats extrets de tallers participatius que s'havien fet amb professionals del sector al llarg del 2019.

 

A l’inici de l’acte, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va donar la benvinguda, i posteriorment es va presentar el Pla de Gestió, que la Diputació havia fet arribar prèviament els assistents. Durant el curs de l’acte una tècnica de la Diputació va exposar les línies bàsiques del Pla, i seguidament es va fer un col·loqui de valoració d’aquest, amb les aportacions dels diferents assistents. Els professionals del sector es van mostrar conformes i satisfets amb el Pla presentat, comentant alguns dels aspectes que es van presentar així com mostrant un consens molt ampli. Des del consistori es valora que el document va quedar aprovat, i es celebra que el retorn rebut va ser positiu. 

 

Finalment, es va presentar també el projecte de la creació de la marca pròpia de la Baixa Tordera; un punt de partida per a treballar i aconseguir així que tan els professionals del sector com les administracions i el sector privat, es conjurin per tirar endavant molts dels objectius que es van tractar a la jornada d’ahir. Número de visites
615
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43