Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 19:35 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 19:35 h

Prevenció davant d’una nova onada de calor

22 de juliol de 2019


El nou episodi que comença avui s’allargarà fins dijous, i es demana màxima precaució amb els col·lectius més vulnerables


Onada de Calor consellsA partir d’avui i fins dijous, Palafolls passarà per un nou episodi d’onada de calor, que podria situar el seu punt àlgid en la jornada de demà dimarts amb les temperatures màximes. Nogensmenys, el municipi rondarà ja avui els 36 graus i això farà que l’ambient sigui força calorós durant les hores centrals del dia.

 

Des de l’Ajuntament es demana a la població que extremi les precaucions durant aquesta setmana, tenint en compte que amb la pujada generalitzada de les temperatures i la baixa humitat, el risc d'incendi augmenta i Protecció Civil recorda que cal evitar qualsevol conducta de risc en aquest sentit.

 

Palafolls, dins del Pla Alfa

 

Palafolls està dins la zona inclosa del Pla Alfa dels Agents Rurals, i això comporta la prohibició de generar treballs que generin risc d'incendi en zones forestals i a 500 m d'aquestes, sense una autorització expressa del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Recomanacions per als col·lectius més vulnerables

 

Des de Protecció Civil es recomana que a l’hora de sortir del carrer es tingui cura de les persones de més de 75 anys, un dels col·lectius amb més risc en aquestes situacions, i que no se les deixi sense suport familiar ni recursos.

 

També es recomana fer-se càrrec de les persones amb mancances físiques o psíquiques, i limitacions de mobilitat, o persones que hagin de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals), i persones amb malalties cròniques.Número de visites
1120
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43