Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:22 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:22 h

Primera pedra pel Pla Local de Prevenció de Drogodependències

25 de gener de 2023


Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera i Calella es reuneixen per primera vegada per l'elaboració del projecte


L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palafolls va desplaçar-se la setmana passada a Tordera, per assistir a la primera reunió intermunicipal per elaborar el Pla Local de Prevenció de Drogodependències. A la trobada, hi van participar representants dels quatre municipis integrants (Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera i Calella), a banda de la Diputació de Barcelona i l'empresa que durà a terme l'elaboració del projecte.


L'àrea està molt satisfeta amb aquesta primera reunió, ja que hi havia moltes ganes de poder tirar endavant un projecte com aquest. L'any passat, per primera vegada, la Diputació de Barcelona va aprovar el recurs després d'uns anys sol·licitant-ho. Tot i això, els propers seran uns mesos de molta feina i reunions, ja que el pla ha d'estar finalitzat el 31 d'octubre i caldrà, abans, activar una comissió tècnica i una comissió política.


El futur Pla Local de Prevenció de Drogodependències, que també contempla les addiccions a les pantalles, consta de dues fases: primerament, cal elaborar una diagnosi per saber quina és la situació actual dels municipis participants. D'altra banda, hi haurà una segona fase de propostes i accions concretes a quatre anys vista.


En els propers mesos, Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera i Calella realitzaran enquestes, grups de discussió i entrevistes personals per tal de dibuixar la realitat actual dels municipis i posar fil a l'agulla amb la prevenció d'aquests casos.

 

Imatge_web.jpgNúmero de visites
421
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43