Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:46 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:46 h

Tret de sortida al projecte Digitalitza't Palafolls

5 de maig de 2022


La xerrada 'La logística del 2025. De la logística a les cadenes de subministrament intel·ligents' es farà dijous 12 a la tarda a la sala de plens de l'Ajuntament


L’Ajuntament de Palafolls està desenvolupant el nou projecte DIGITALITZA’T PALAFOLLS, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT).

 

L’objectiu d’aquest programa és promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. El projecte també impulsa la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

 

                                                           Digiemprèn

 

 

Amb aquest context, el consistori palafollenc ha apostat per impulsar, en el marc d’aquest projecte, la transformació digital de la cadena de valor logística i cadena de subministrament, un dels principals motors econòmics i de generació d’ocupació del nostre municipi.

 

Per poder oferir eines i recursos a les empreses locals d’aquest sector en matèria de transició digital, l'ajuntament posa a disposició una primera xerrada de presa de contacte amb les empreses del sector logístic i afins (producció, vendes, cadena de subministrament...), especialment a les PIMES. S'aportaran les claus per identificar els nous reptes i necessitats de les empreses davant la transformació digital del sector amb les noves tecnologies 4.0.

 

'La logística del 2025. De la logística a les cadenes de subministrament intel·ligents'

 

Data: Dijous 12/05/2022. 16-18 h. Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls

 

Docents: Toni Laserna i F. Javier Malaver, co-founders de LOGIKA

 

Públic: Dirigida a les àrees de Direcció – Gerència de les empreses

 

Inscripcions: cal confirmar assistència al correu plf.ocupacio@palafolls.cat indicant següents dades:

  • Raó social – Nom comercial empresa
  • Nom i cognoms de la/es persona/es que assistirà/an
  • Dades de contacte

 

Continguts:

1- Nova era digital. Estem en plena transformació digital de la societat, una realitat que ha arribat per a quedar-se.
2- Nous perfils de consumidors digitals apoderats i constantment interconnectats. Acostumats a obtenir qualsevol producte imaginable, amb un clic del seu polze, des de qualsevol punt del planeta i ho desitja en un termini màxim de 24 hores.
3-La logística ha passat de la mera distribució física basada en el transport i emmagatzematge de productes (anys 50) a la gestió de la cadena de subministrament completament digitalitzada, connectada en línia, automatitzada i intel·ligent/autònoma.
4-La gestió del magatzem 4.0 ha d'atendre les necessitats del consumidor digital i respondre als requeriments tecnològics de la indústria 4.0. Risc de desaparició de les empreses que no aportin valor en aquesta nova cadena de subministrament connectada i integrada. Necessitat de nous perfils professionals altament capacitats i compromesos per donar resposta a la digitalització dels entorns logístics.

 

 

 

 

              imat-07_logos_h.pngNúmero de visites
807
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43