Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:02 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:02 h

Prop de 750 persones utilitzen el taxi sota demanda en el seu primer any

17 de febrer de 2022


A mitjans de gener de l’any passat l’Ajuntament de Palafolls posava en marxa el servei de Taxi a Demanda. Es tracta d’un servei que permet als palafollencs desplaçar-se per Palafolls en taxi a un preu molt reduït i tancat


En aquests primers mesos de funcionament, el servei ha tingut prop de 750 usuaris, però destaca la progressió ascendent que es veu en el nombre de persones que mensualment usen el Taxi a Demanda per moure’s pel nostre poble. Així, si la mitjana d’usuaris mensuals a la primavera passada era d’una seixantena, a la tardor ja s’enfilava fins la vuitantena. El passat mes de gener el nombre d’usuaris ja es va acostar al centenar.

 

                                               progessio.JPG

 

Qualsevol palafollenc pot demanar aquest servei que es realitza de dilluns a divendres en horari de 9h a 20h gràcies a un conveni amb els tres taxis amb llicència de Palafolls. Cada viatge té un preu únic de 2€ i s’ha de demanar amb antelació de 24 hores.

 

Entre d’altres, això permet a persones grans que viuen allunyades del centre de la població i sense mitjans de transport, desplaçar-se a fer la compra o al metge al centre de la nostra vila a un preu mòdic.

 

El taxi recull als usuaris a casa seva i els desplaça fins al CAP de salut o fins el Fòrum Palatiolo, els dos únics punts de destí del Taxi a Demanda. Per retornar a casa cal agafar el taxi, prèvia cita concertada, des d’un d’aquests dos punts.

 

El servei també és utilitzat com enllaç amb d’altres mitjans de transport interurbans que comuniquen el nostre poble amb d’altres localitats veïnes o serveis com Rodalies o el bus hospitalari, ja que el Taxi a Demanda només pot connectar amb origen i destí dins el terme de Palafolls.Número de visites
698
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43