Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:27 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:27 h

Publicada la puntuació provisional obtinguda per participar al Casal d'estiu

1 de juny de 2023


Fins el 10 de juny, restarà obert el període d'al·legacions i esmenes per les famílies amb requeriments pendents


L'Ajuntament de Palafolls ha publicat la puntuació provisional obtinguda per les famílies interessades en participar al Casal d'estiu municipal d'enguany, així com els requeriments per tal de poder resoldre les sol·licituds incompletes.

 

El consistori recorda que les famílies amb requeriments pendents hauran de facilitar la informació o documentació indicada a l'anunci durant el període d'al·legacions i esmenes, obert fins el 10 de juny (inclòs), amb l'advertiment de resultar exclosos/es en cas de no atendre'l.

 

A més, també s'informa que per l'atorgament de plaça, en cas de ser necessari, caldrà aplicar barems de desempat o un sorteig final, que es celebraria el dimarts 13 de juny a la tarda, a la Sala de Plens del consistori.

 

Pels infants admesos, el període de matrícula s'iniciarà a partir del 14 de juny i fins el dia 18, ambdós inclosos, amb el pagament de l'import corresponent. La liquidació es gestionarà mitjançant el pagament dels torns i els conceptes fixes associats al servei. El no pagament de les taxes corresponents comportarà la pèrdua de la plaça sol·licitada.

 

Vist els pagaments efectuats, la llista definitiva dels participants admesos/es es publicarà el 21 de juny, també al tauler digital d'anuncis del consistori.Número de visites
779
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43