Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:55 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:55 h

Publicada la puntuació provisional per matricular-se a la Llar d'infants

5 de juny de 2023


Fins el 8 de juny, restarà obert el període d'al·legacions i esmenes per les famílies amb requeriments pendents


L'Ajuntament de Palafolls ha publicat la llista amb la puntuació provisional de les sol·licituds rebudes pel curs escolar 2023-2024 de la Llar d'infants municipal. D'acord amb les peticions de les famílies interessades, s'ha aprovat la relació provisional d'admesos/es amb el detall del requeriment de les documentacions pendents, que es poden presentar fins aquest dijous (inclòs).

 

El consistori informa que, en cas de no presentar la documentació requerida mitjançant el registre d'entrada de l'Ajuntament de Palafolls, la sol·licitud de l'infant resultarà exclosa. Les reclamacions seran acceptades o rebutjades en l'acord on s'aprovi la llista definitiva, que es farà pública de la mateixa manera que la provisional.

 

El període de matriculació a la Llar d'infants serà del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos, i es resoldrà amb l'autoliquidació de l'import assignat per l'ordenança fiscal reguladora del servei. El pagament de la taxa de la matrícula i el lliurament de les dades bancàries seran d'obligat compliment com a procediment per a la confirmació definitiva de la plaça.Número de visites
623
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43