Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 10:58 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 10:58 h

Coneix el cartipàs municipal d'aquest nou mandat a l'Ajuntament de Palafolls

30 de juny de 2023


L'alcalde, Francesc Alemany, també va comunicar ahir al vespre el nomenament dels tinents d'alcalde i dels membres de la Junta de Govern local


Ahir, en el marc de la sessió plenària extraordinària d'inici de mandat, l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va anunciar el nomenament dels tinents d'alcalde, el nomenament dels membres de la Junta de Govern local i la delegació en els regidors i les regidores de les competències atribuïdes, legalment i fins ara, a l'alcaldia.

 

Dues setmanes després de la constitució de l'Ajuntament i de la formació del nou govern de Palafolls, ahir es va fer públic el cartipàs municipal per aquest mandat 2023-2027. A partir d'ara i pels propers quatre anys, Susanna Pla i Jordi Villaret assumiran, de nou, els càrrecs de primer i segon tinent d'alcalde, respectivament. Susanna Pla, Jordi Villaret, Marta Alabart i Aleix Freixa són els membres designats a la Junta de Govern local, juntament amb l'alcalde.

Cartipàs municipal 2023-2027

Pel que fa a les carteres, es distribueixen en tres grans blocs: l'Àrea de Govern intern, l'Àrea de Territori i l'Àrea de Serveis a les persones. L'alcalde, Francesc Alemany, assumeix la regidoria d'Administració general i Recursos Humans, Serveis econòmics i Transparència i Noves tecnologies. Susanna Pla es manté com a regidora d'Educació, Joventut, Cultura i Festes, Entitats i Cooperació i Governació i Protecció civil.

 

El segon tinent d'alcalde, Jordi Villaret, continuarà al capdavant d'Urbanisme, Obres, Serveis i Via pública i suma Transports i Urbanitzacions. Marta Alabart, en quart lloc, serà la regidora responsable de Serveis Socials i Igualtat, Esports, Gent gran i Ocupació i Formació.

 

Aleix Freixa manté la regidoria de Medi ambient i Sostenibilitat, Patrimoni i Pagesia i Arxiu municipal, i incorpora Salut pública i Benestar animal. En el cas de Silvana Ballbè, dirigirà les regidories de Promoció econòmica, Comerç i Consum, Comunicació i Participació.

Cartipàs municipal 2023-2027Número de visites
910
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43