Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:13 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:13 h

Rehabilitació de l'antiga "marmolisteria" del Barri Sant LLuís

25 de juliol de 2023


Aquest mes de juliol, l'Ajuntament de Palafolls ha sanejat l’espai de l'antiga "marmolisteria" del Barri Sant Lluís, una actuació esperada des de fa anys.

 

La finca representava un problema pels veïns i veïnes des de que es va tancar fa anys, degut a la seva progressiva degradació.

A l’inici del passat mandat, l'Ajuntament de Palafolls, va començar un procés per identificar i posar-se en contacte amb els propietaris que no acataven cap dels requeriments que se’ls havia comunicat amb l’objectiu de resoldre les condicions deficients de conservació de la finca.

 

Un cop superat el tràmit del procediment administratiu i, davant de la manca de resposta de la propietat als requeriments realitzats,  l'Ajuntament va aprovar una execució subsidiària (realització de les obres de rehabilitació per part de l’Ajuntament) per poder sanejar la finca i garantir així la seguretat de tots els veïns i veïnes. Aquesta actuació s’ha dut a terme en paral·lel al procediment de recuperació del deute acumulat per tal que, en cas que no sigui atès, es puguin iniciar les tasques per acabar aconseguint la titularitat pública de la finca.

 

Amb aquestes accions es dona resposta a una vella reclamació del barri de Sant Lluís i es genera un espai central que els veïns i veïnes estant aprofitant com a aparcament.

 

 Número de visites
414
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43