Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/02/2024 | 11:45 h
previsio
 
 
23/02/2024 | 11:45 h

Reunió telemàtica per explicar com afectarà el canvi de canonada d’impulsió

25 de gener de 2022


En pocs dies ha de començar una de les obres més importants d’aquest any; la substitució de l’actual canonada d’impulsió que porta l’aigua des dels semàfors i fins els dipòsits municipals, a la muntanya del castell


Aquesta canonada és molt antiga i provoca molts problemes, pel que es canviarà íntegrament en els propers mesos.

La canonada passa per carrers principals com el carrer Major o l’Avinguda Pau Casals, pel que les obres causaran alguns inconvenients als veïns i al trànsit rodat.

Per tal de poder explicar les diverses afectacions als veïns als diferents carrers afectats, l’Ajuntament de Palafolls ha convocat una reunió telemàtica per aquest dijous a les 19h.

 

Aquesta reunió es podrà seguir per internet a través de l’enllaç que trobareu al web municipal i a través de les xarxes socials.

 

Les obres de substitució de la canonada d’impulsió tenen un termini d’execució de 3 mesos que es distribuiran en 3 fases, segons l’àmbit d’actuació:

 

Fase 1: Tram Avinguda Pau Casal entre Roig i Jalpí i carrer Girona i tram del camí del Castell entre el carrer de les Vilanes i Pau Casals

Fase 2: Tram Avinguda Pau Casals entre el carrer Girona i el carrer de Baix

Fase 3: Carrer i Plaça Major  

Fase 4: Carrer Passada

 

En cada una de les fases s’indicaran puntualment les afectacions i els recorreguts alternatius amb l’objectiu de minimitzar les afectacions al trànsit i el garantir l’accés als domicilis.

 

                                                               

 Número de visites
667
  • Incidència a la canonada antiga
  • my-visual_57515129
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43