Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:42 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:42 h

S’acosta la Festa Major Petita

11 d'abril de 2022


Després de dos anys sense poder celebrar-la com era habitual, les entitats tornen a protagonitzar la Festa Major Petita de Palafolls


Una diversa programació d’activitats on es recuperen alguns actes que feia dos anys que no es podien fer.

Divendres el concert de Xtramp, el grup de versions de Supertramp, seran els encarregats de començar la festa amb un concert al teatre. L’entrada és gratuïta, però era necessari reservar localitat prèviament al web entrades.palafolls.cat. En només unes hores, ja s’han esgotat les entrades per aquest concert.
Amb aquest homenatge al grup de Londres, s’inicien 3 dies d’activitats coincidint amb els dies festius de Setmana Santa.


Dissabte s’han preparat diferents activitats relacionades amb el circ, ja que es vol aprofitar la festa petita per presentar la nova entitat Fem Circ.


A la gespa del parc Joaquim Ruyra hi haurà tallers i exhibicions matí i tarda i fins i tot un dinar popular.
Cap al vespre, els DiablesFolls prenen el relleu amb la tabalada, els tradicionals Versots i, després de dona anys sense poder fer-ne un, el correfoc pels carrers de Palafolls.


L’endemà diumenge és el dia que torna la Trail Senyor del Castell que organitza de nou el Safir Team i que tornarà a recórrer corriols i paratges de la muntanya del castell. Hi ha, com ja és tradició, dues modalitats; marxa i trail per tal que tothom pugui participar-hi.


Mentre no arriben els corredors, a la línia de meta hi haurà atraccions i jocs per als més petits.
A la tarda, a les 19.30h, hi haurà l’última activitat. La Festa Major Petita acabarà igual que ha començat; amb música al teatre.


En aquest cas amb el duet entre Camila Maza i Newen Tahiel. Són pare i filla i oferiran un concert de violí, guitarra i veu. Tot i ser un espectacle gratuït, cal també reservar plaça a entrades.palafolls.cat.

 

Així la Festa Major Petita torna a l’esperit de programar activitats familiars, comptant amb les entitats locals, després que l’any passat es substituís la festa pel festival musical Aire i que al 2020 s’hagués de suspendre per culpa de la covid.Número de visites
1917
  • correfoc
  • programa fmp_001
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43