Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 01:43 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 01:43 h

S'actualitzen alguns dels terminis de pagament de taxes o serveis municipals, mesures per mitigar els efectes de la COVID-19

28 d'abril de 2020


Gran part dels impostos i taxes queden ajornades fins al juny. D'altra banda, els serveis educatius i municipals endarreriran el cobrament dels rebuts actuals i sols facturaran pels dies d'activitat prestada fins al moment del confinament.


A més de les conseqüències en matèria de salut i benestar, es preveu que el virus SarsCov2 produeixi una davallada en l'economia mundial, amb especial incidència en tots aquells països que han viscut d'aprop la propagació del virus. Per aquest motiu els governs estan adoptant una sèrie de mesures fiscals que ajudin a pal·liar els efectes econòmics produïts per aquesta crisi.

En aquesta línia l'Ajuntament de Palafolls anuncia una sèrie de mesures econòmiques per tal de frenar l'impacte del Covid19 al municipi, facilitant a les famílies el pagament dels rebuts.

 

Les mesures adoptades

 

- Taxa de guals: Es posposa el cobrament de les mateixes fins al 2 de juny.

- Impost de vehicles de tracció mecànica: Es posposa el cobrament fins al 2 de juny.


- Taxa de cementiri: Es manté el calendari de cobrament al dia 2 de juny.

- Preu públic de la Llar d'Infants: La mensualitat de març es correspondrà als 12 dies de servei prestats i no es girarà fins al 2 de juny. En aquest rebut s'hi adjuntaran els serveis de menjador i acollida dels mesos de gener, febrer (i els dotze dies de març).


- Preu públic de l'Escola de Música i Dansa i del Respir: La mensualitat de març es correspondrà als 12 dies de servei prestats i el rebut no es girarà fins al 2 de juny.

 

- Primera fracció de l'IBI: límit per pagar a principis de juliol.

* Aquest calendari pot estar subjecte a modificacions en funcions de l'evolució dels esdeveniments.

 Número de visites
1947
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43