Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 11:22 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 11:22 h

S'inauguren les millores i el condicionament de l’accés de vianants al geriàtric de Palafolls

7 d'abril de 2022


Les obres les han realitzades l'Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona en els últims mesos per garantir la seguretat i la comoditat dels vianants


La modificació consta de la instal·lació del semàfor i el condicionament de la vorera que dona accés al geriàtric, així com també la construcció de la rampa i escales d'accés a l'aparcament i la passera que connecta amb l'avinguda Ítaca.

 

                          WhatsApp Image 2022-04-07 at 18.04.09.jpeg

 

Alhora també s'ha aconseguit incrementar la capacitat d'aparcament del barri de Sant Lluís amb una quinzena de noves places.

 

La instal·lació del nou semàfor garanteix la seguretat, tant a usuaris com a familiars i treballadors, a l’hora de creuar la carretera que uneix amb Malgrat i permet escurçar sensiblement el trajecte que es realitza entre el Geriàtric i el Barri de Sant Lluís.

 

Les obres han costat un total de 60.000 € finançats, a parts pràcticament iguals, entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

 

L'acte d'inauguració ha comptat amb l'assistència del diputat president delegat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, i l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que han remarcat la importància d'aquestes millores en la seguretat dels treballadors i visitants del geriàtric.Número de visites
765
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43