Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:30 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:30 h

S'informa que a partir de juliol l'ordenança de conservació i tancament de solars obligarà a tancar i netejar els terrenys de les urbanitzacions

14 de juny de 2016


A principis de juliol entrarà en vigor la nova ordenança de conservació, neteja i tancament de solars i terrenys de Palafolls la finalitat de la qual és preservar i garantir la seguretat i salubritat dels terrenys no urbanitzats del nostre municipi que es trobin dins la trama urbana.

En aquest sentit la nova normativa prohibeix fer qualsevol abocament en espais lliures o terrenys, ja siguin runes, restes vegetals o de qualsevol tipus de material. De fet l'ordenança obliga a mantenir aquests espais, tant públics, com privats, nets i lliure de vegetació baixa i arbustiva i amb la massa arbòria esporgada i sense vegetació seca. Es vol així evitar que aquests terrenys puguin ser origen o propiciïn la propagació d'incendis forestals. La intenció de la norma és mantenir netes les parcel·les durant tot l'any.

La normativa també especifica que les restes vegetals han de ser triturades, o portades a la deixalleria pel seu correcte tractament, tot i que també recull la crema controlada, amb la corresponent autorització.

L'esmentada ordenança també obligarà a tancar perimetralment els solars no urbanitzats en trama urbana. Un tancament que haurà d'estar vigent fins que no es facin obres al terreny i que haurà de seguir les condicions determinades pel Pla General del nostre municipi.

Aquesta nova ordenança entrarà en vigor la primera setmana de juliol i també obligarà als propietaris de terrenys en trama urbana a fer la seva part de la vorera. 

 

Font: Ràdio PalafollsNúmero de visites
3162
  • Ordenança conservació i neteja i tancament solars, juny 2016
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43