Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:26 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:26 h

Segona edició de la Festa de l'Esport

14 de setembre de 2023


Es celebrarà el proper dissabte 16 de setembre a les 19 hores al Teatre de Palafolls


El proper dissabte 16 de setembre a les 19 hores al Teatre de Palafolls, tindrà lloc la Festa de l'Esport, que té com a l'objectiu  reconèixer i posar en valor la tasca de tots els i les esportistes del municipi

 

És la segona edicció d'aquesta festa, que promou el Consell Municipal d'Esports. La regidora d'Esports, Marta Alabart, explica que l'objectiu de l'acte és posar en valor l'esforç i la tasca diària de les entitats esportives locals,els beneficis de l'esport per la salut de les persones i el percentatge en augment tant a nivell individual com de col·lectius que promouen l'esport al nostre municipi.

 

Els premiats d'enguany han estat proposats d'una banda per les entitats esportives de Palafolls i de l'altra per iniciativa popular, ja que s'ha obert aquesta possibilitat a tota la ciutadania sempre i quan el nominat o la nominada sigui esportista de Palafolls. Respecte al lliurament de premis, hi ha diferents categories amb diferents premiats per cada una d'elles: millor esportista masculí, millor esportista femení, millor equip tècnic, millor membre de l'entitat, millor equip i quatre mencions especials dirigides a homenatjar una carrera o una projecció.

 

És el Consell Esportiu Municipal el jurat que ha decidit l'atorgament dels premis que es farà aquest dissabte dia 16 de setembre.

 Número de visites
320
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43