Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:57 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:57 h

Ses Majestats els Reis d'Orient revelen els primers detalls de la Cavalcada 2021

15 de desembre de 2020


L'Ajuntament demana als infants del municipi que comencin a decorar els balcons dels habitatges per rebre els Reis d'Orient des de les cases


Aquest vespre l'Ajuntament de Palafolls ha publicat un vídeo de la reunió que varen tenir fa uns dies els patges de ses Majestats els Reis d'Orient amb l'alcalde Francesc Alemany i la Policia local, per començar a concretar com serà la seva arribada al poble dimarts dia 5 de gener.

 

La trobada s'ha fet a l'Ajuntament, i els patges han explicat que, tot i les complicacions d'aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar tenen la voluntat de visitar Palafolls com han fet cada any, per tal de portar regals als nens i nenes del nostre municipi en el que és la nit més màgica de l'any; tot seguint totes les mesures de seguretat.

 

Com es desenvoluparà la Cavalcada aquest any?

 

El vespre del dia 5, els Reis d'Orient es passejaran pels carrers de diversos indrets de Palafolls, seguint una ruta que s'acabarà de concretar properament. Des de l'Ajuntament es demana a tots els infants que vagin decorant els portals i balcons per donar-los així una bona rebuda des de les cases.


Per a poder facilitar la tasca dels reis el vespre del 5 de gener, els patges situaran durant els propers dies unes bústies reials al costat de l'Arbre dels Valors de la plaça del Fòrum Palatiolo, perquè tots els infants puguin dipositar-hi les cartes pels Reis d'Orient.

 

Finalment, durant la seva visita a l'ajuntament, els representants de Ses Majestats han pogut comprovar la feina que han fet tots els infants i joves de Palafolls durant aquests mesos per exemple, amb la il·luminació de Nadal. I han exposat que tenien moltes ganes de visitar el poble aquest any.Número de visites
1356
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43