Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:27 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:27 h

Taller "Canvis a l'adolescència"

13 de novembre de 2020


El proper dimecres 18 de novembre, a les 18:30 h, tindrà lloc la xerrada "Entendre els canvis a l'adolescència", un taller adreçat a famílies d'adolescents organitzat per l'Ajuntament de Palafolls en col·laboració amb l'Institut Font del Ferro


El proper dimecres dia 18 de novembre a les 18.30 h, l’Ajuntament de Palafolls en col·laboració amb l’Institut Font del Ferro organitza el taller adreçat a famílies de la Diputació de Barcelona Sobre els canvis a l’adolescència.
 
A QUI VA DIRIGIT? 
A pares i mares i famílies d’adolescents, que ara més que mai, tenen neguit en comprendre els comportaments i canvis dels seus fills i filles en l’àmbit afectiu i emocional.
 
Cal destacar també que el taller serà a càrrec de Marta Tordera , de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona, treballa en l’atenció directa d’adolescents.
 
COM PUC PARTICIPAR?

Els interessats en participar i rebre l’enllaç d’accés al taller han de complimentar el formulari habilitat o clicant a l'enllaç directe: https://www.palafolls.cat/pag704/formulari-entendre-canvis-adolescencia.htm

OBJECTIUS DEL TALLER-XERRADA
L’objectiu de la proposta és donar eines per entendre els canvis tant físics com mentals relacionats amb l’adolescència. Es parlarà de la sexualitat i l’afectivitat dels joves adolescents i com poder tractar-ho a casa a partir de casos concrets. També es donarà a conèixer als pares i mares el que s’observa a les aules com són els dubtes o les inquietuds en l’àmbit afectiu. Els assistents obtindran eines i recursos per poder comprendre els seus fills i filles.

 

canvis adolecencia xerradaNúmero de visites
962
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43