Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:45 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:45 h

Torna el format original del Juga Juga de Nadal

15 de desembre de 2021


Després que l’any passat s’hagués d’adaptar l’oferta lúdica a la pandèmia amb un parc infantil de Nadal, enguany l’Ajuntament de Palafolls recupera el format habitual del Juga Juga, que es farà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener vinent.


De nou els infants tindran dos espais pensats per gaudir d’activitats lúdiques durant els dies no festius de les vacances de Nadal. Així els més petits, de 3 a 5 anys, tindran la seva oferta d’activitats dins el teatre, mentre que els més grans, de 6 a 12, tindran com a referència les activitats organitzades a la zona del Palauet.

Com és habitual hi haurà torn de matí, de 10h a 13h, i a la tarda, que estrena horari més adaptat a les necessitats, de 15h a 18h.

 

Dins el teatre, pels més petits, hi haurà  inflables, ludoteca, jocs simbòlics, manualitats i tallers. Pels més grans, al Palauet, hi haurà inflables a l’exterior, mentre que a l’interior hi haurà jocs gegants, altres inflables, tallers, un toro mecànic o llits elàstics. Un munt d’activitats per ajudar als més petits a passar unes divertides vacances de Nadal amb monitoratge professional que supervisarà les diferents activitats proposades.

 

Justament per respectar les ràtios i per ajudar a mantenir les mesures de seguretat davant la pandèmia, l’aforament d’assistents serà limitat i només hi podran accedir una 80a de participants dins el teatre i uns 120 al Palauet.

 

Aquestes limitacions d’aforament fan que, enguany, les entrades del matí ja no serveixin per a la tarda, ja que no es podria garantir la possibilitat d’accés en cas d’excés dels aforaments. Per les mateixes raons no es poden posar a la venda abonaments, ja que no es pot garantir l’accés en cas que el recinte ja estigui complet.

El preu de les entrades per l’edició d’enguany es situa als 3€ per cada un dels torns, el mínim que permet l’actual ordenança municipal.

 

L’Ajuntament de Palafolls torna a apostar, així, per oferir activitats lúdiques adaptades a les diferents edats i a un preu molt competitiu pel període de vacances escolars de Nadal.

 Número de visites
1297
  • juga juga
  • JUGA JUGA (1)
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43