Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:56 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:56 h

Torna la música de petit format i d'autor de la mà de la segona edició del festival MiNiMaL

3 de maig de 2019


El mes de maig és temps de donar pas a la música de petit format que interrelaciona amb l'entorn. Unes propostes que veuen de l'experimentació i de la connexió amb el públic i que sota el paraigua del festival musical MiNiMaL aquest any volen ser per unes hores en interlocutors de diferents espais amb identitat pròpia de la nostra localitat. 

La programació de MiNiMaL està pensada perquè el públic hi formi part i per aquest motiu l'aforament és limitat a 50 persones. El primer concert arriba aquest diumenge 5 de maig a les 18 h a la Biblioteca Enric Miralles de la mà de Clàudia Cabero, la guanyadora del premi Sons de la Mediterrània 2018, qui, amb el seu looper aconseguirà sorprendre als espectadors amb una veu que es multiplica. 

El preu de les entrades és de 5 euros i es poden adquirir el mateix dia de l'actuació o a l'edifici MiD - Àrea de Cultura de dilluns a divendres. 

El segon concert serà en forma de duet amb la formació Ubuntú. Sandra Sangiao o l'acordionista Mattia Schirosa, membres de la Barcelona Gipsy Balkan Orquestra, donaran veu i forma a temes populars d'arreu. En aquest cas el concert també tindrà lloc a les 18 h i el lloc que acollirà l'esdeveniment serà la Masia Can Florencia - Casal de la Dona. 

La darrera proposta tindrà com a protagonistes UNA, amb Ana Rossi, la cantant de Coetus, i acompanyada pel quartet de corda que completa el grup, amb un concert on es troben el folklore i el classicisme. L'emplaçament que acollirà aquest darrer concert MiNiMaL és el Local Social de Sant Genís. 

Tots els concerts tenen el preu de 5 euros i estan programats a les 18 h. 

 Número de visites
925
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43