Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:37 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:37 h

Tornen les competicions esportives a Palafolls

17 de març de 2021


La reunió realitzada per la regidora d'Esports, Sònia González, i els presidents dels equipaments esportius que comencen competicions ha servit per repassar el protocol d'actuació i valorar que, de moment, no hi haurà públic


Aquest matí la regidora d’esports, Sònia González, s’ha reunit amb els presidents de les entitats esportives de Palafolls que iniciaran competicions davant les noves mesures dictades pel Procicat.

 

Des d’aquest passat dilluns 15 de març les instal·lacions i els equipaments esportius de Palafolls poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions següents:

 

  • Aforament del 50% a l'aire lliure i del 30% en espais tancats.
  • Control d'accés.
  • Bona ventilació dels espais tancats mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

 

La reunió d’avui, a més d’un intercanvi de percepcions i comentar la situació actual, ha servit als presidents i la regidoria per organitzar les properes jornades que venen així com per realitzar un repàs del protocol d'actuació a seguir. En aquest sentit, s'ha valorat que les competicions s'iniciaran a Palafolls seguir les mesures dictades pel Procicat, però sense públic fins al moment. 

 

Des del consistori i els diversos equipaments esportius es demana l’estricte compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 davant les novetats actuals. Entre tots, fem Esport Segur!Número de visites
478
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43