Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:39 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:39 h

Tot a punt per la Cavalcada de Reis a Palafolls

2 de gener de 2023


Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquest dijous a la tarda al municipi, visitant Sant Genís de Palafolls i recorrent el nucli en la tradicional Cavalcada


Els Reis d'Orient ja es preparen pel seu retorn a Palafolls aquest dijous a la tarda. L'Ajuntament i la comissió organitzadora ja ho tenen tot a punt per la seva arribada al municipi, amb la tradicional Cavalcada de Reis la tarda del 5 de gener.

 

A partir de les 16.30 hores, Palafolls rebrà els patges reials, que repartiran la seva màgia pels carrers del municipi. De les 16.30 a les 17.30 hores, Ses Majestats visitaran Sant Genís de Palafolls i, més tard, es dirigiran al centre de la vila per iniciar, a les sis, la Cavalcada reial.

 

El recorregut d'enguany s'iniciarà a l'Avinguda Costa Brava, a l'entrada del poble. Les carrosses tombaran pel Carrer de Ramon Turró i l'Avinguda de la Ribera de la Burgada i continuaran per l'Avinguda de Pau Casals i el Carrer Major, fins a l'Ajuntament.

 

000.jpg

 

Un cop allà, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran al balcó del consistori, des d'on faran els seus parlaments i l'alcalde, Francesc Alemany, els entregarà la clau màgica, que els permetrà entrar i repartir regals a totes les cases de Palafolls.

 

Cap a les 19.45 hores, la cercavila retornarà al Fòrum Palatiolo, on hi haurà els tres trons reials i Ses Majestats rebran els petits i recolliran les seves cartes de desitjos. Com a novetat d'enguany, per apropar-se als reis hi haurà també una cua inclusiva, destinada a facilitar l'accés i l'espera als infants amb diversitat funcional.Número de visites
1128
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43