Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:22 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:22 h

La processó de Dijous Sant torna per Setmana Santa

23 de març de 2023


La Confraria de Sant Lluís i Santa Maria canvia el recorregut i el pas de la Santíssima Verge Nuestra Señora de los Dolores sortirà des del centre urbà


El 6 d'abril, tal com mana el calendari, torna la processó de Dijous Sant a Palafolls. De la mà de la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria i amb la col·laboració del consistori, enguany la celebració religiosa de Setmana Santa arriba a la seva setena edició.

 

Els actes s'iniciaran a les 18.30 hores, amb l'Ofici solemne del Sant Sopar a l'Església de Santa Maria. A les 19.30 hores, serà el torn de la benedicció del pas de la Santíssima Verge Nuestra Señora de los Dolores i, a continuació, s'iniciarà la processó. Aquest any, com a novetat, canvia el seu recorregut i sortirà des del centre urbà del municipi. Serà el següent:

 

Sortida des de l'Església de Santa Maria, Carrer Major, Avinguda Ribera de la Burgada, Carrer Josep Capdevila, Carrer Girona, Carrer Can Crosas, Avinguda Ribera de la Burgada, Carrer Ramon Turró, Avinguda Costa Brava i arribada a l'Església Santa Maria.

 

El recorregut comptarà, també, amb l'acompanyament de l'Agrupació musical Jesús Cautivo y Nuestra Señora de Los Dolores de Mataró.

 

000.jpgNúmero de visites
856
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43