Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:48 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:48 h

Tres boques d'incendi més per cobrir la zona de Ciutat Jardí i Sant Genís de Palafolls

26 de maig de 2023


El consistori ha posat en funcionament tres hidrants més per dotar als bombers de més punts de càrrega en cas d'incendi a la zona


Palafolls ja disposa de tres hidrants més a Ciutat Jardí i Sant Genís per ampliar la cobertura de la zona i dotar el cos de bombers de més punts de càrrega d'aigua en cas d'incendi.

 

Els hidrants o boques d'incendi són aparells hidràulics connectats a la xarxa general de distribució d'aigua que s'utilitzen pel subministrament durant un incendi. Fins ara a Ciutat Jardí n'hi havia alguns, però insuficients. El problema de la urbanització és que la xarxa d'aigua no té el diàmetre, ni el cabal ni la pressió suficient per alimentar un hidrant o perquè les cubes dels bombers puguin carregar aigua.

 

És per això que un dels hidrants s'ha col·locat al carrer Olivera, sota del dipòsit d'aigua soterrat. D'aquesta manera, per diferència d'alçada, es generarà prou pressió perquè, en cas d'incendi, la cuba pugui carregar de manera ràpida i directa des del dipòsit.

 

El segon s'ha col·locat a l'entrada de Can Gibert, a la cruïlla de la carretera de Sant Genís amb l'accés al Caravaning Club. En aquest cas, la canonada d'alimentació sí que té capacitat per donar un subministrament correcte a l'hidrant. El tercer i últim es troba al costat de la depuradora, darrere de l'empresa Esteba Fustes i Ferreteria.

 

mapa_captura (2).pngNúmero de visites
468
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43