Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:50 h
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:50 h

Trobada amb els veïns per millorar el projecte de remodelació del carrer Folch i Torres

5 de setembre de 2017


L’Ajuntament preveu realitzar en breu les obres d’urbanització i pacificació del carrer Folch i Torres (barri de St. Lluís).Es tracta d’un carrer central del barri que es pretén reurbanitzar per millorar-ne diferents aspectes. De fet el consistori ja disposa d’un primer projecte tècnic de la intervenció en aquest carrer que contempla, entre d’altres coses,  un increment del nombre de places d’aparcament, la renovació de tota la xarxa d’aigua, la construcció de voreres noves i l’obertura del tram de carrer que travessa la plaça de la Fesola i que ara és tallat al trànsit.

 

Abans d’iniciar els tràmits per a l’aprovació del projecte i l’execució de les obres,  el consistori vol conèixer l’opinió i recollir les inquietuds dels veïns de la zona per poder millorar la intervenció prevista.

 

Per aquest motiu l’Ajuntament de Palafolls ha citat a la 50a de veïns del carrer a una primera trobada per presentar-los l’actuació prevista, però sobretot, per recollir propostes, idees i necessitats dels veïns.

 

Aquesta reunió està prevista pel proper dia 12 de setembre a la tarda al Forroll, on els veïns podran conèixer el detall del projecte i parlar amb l’arquitecte responsable.

 

Igualment l’Ajuntament també vol fer una presentació general a tot el barri de St. Lluís, ja a finals de setembre,  per tal de poder presentar el projecte definitiu a tot el veïnat per així conèixer  els objectius i beneficis perseguits amb la remodelació del carrer Folch i Torres.Número de visites
2091
  • Carrer Folch i Torres a St Lluís. Google Street View
  • Imatge de la presentació al ple del projecte inicial de remodelació del carrer
  • Tram que es remodelarà i es millorarà en la propera intervenció
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43