Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:12 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:12 h

Últimes places per assistir a la (re)inauguració del teatre municipal

19 de desembre de 2018


Cal inscripció prèvia per poder assistir a l'acte d'inauguració


La brigada de l’Ajuntament i les empreses encarregades del condicionament de l’equipament estan ultimant els detalls per tal que el teatre de Palafolls pugui reobrir portes aquest dissabte. Ho farà amb un espectacle especialment dissenyat per aquest dia.

 

Un màxim de 200 persones podran assistir a l’acte d’inauguració que començarà a les 19h i del que poca cosa se sap, de moment.

 

El més destacat és que es podrà escoltar la nova versió salsera de l’Himne de Palafolls, del qual vam tenir-ne un tastet dissabte passat en un assaig obert al MiD. També se sap que es repassaran actes, activitats i espectacles viscuts al teatre en els últims anys, amb actuacions en directe i projeccions.

 

Sigui com sigui, per poder assistir a la inauguració cal inscriure’s prèviament, ja que la capacitat del teatre és limitada. Es pot inscriure per 3 vies diferents: A través de l’enllaç que trobareu en aquest web (a la dreta); presencialment al MiD; o per telèfon al 93 762 06 11.

 

Les inscripcions es tancaran aquest divendres, si abans no s’ha arribat a la xifra màxima d’inscrits.

 

Aquestes 200 persones seran les privilegiades que podran gaudir els primers del nou teatre de Palafolls. Un espai polivalent que es modernitza sabent mantenir l’encant i els detalls del teatre inaugurat justament fa 70 anys i que ha marcat la vida social, cultural i recreativa del nostre municipi i que està destinat a continuar fen-t’ho en les properes dècades, un cop realitzats els treballs de rehabilitació.

 

Noves llums, nova climatització i il·luminació, un espai escènic renovat i nova tecnologia per posar el nostre teatre de nou al dia i en ple funcionament.

Passada la seva inauguració el consistori ja treballa per dotar-lo de contingut cultural i recreatiu juntament amb les entitats del nostre municipi.Número de visites
1509
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43