Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 20:50 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 20:50 h

Últims dies per presentar-se al Concurs de música jove Mosca

13 d'abril de 2023


Fins demà, Can Batlle recull les propostes musicals joves i emergents del territori per actuar a la propera Festa Major


Demà, divendres 14 d'abril, es tanca la convocatòria per presentar-se a la primera fase del Concurs de música jove Mosca que organitza un any més Can Batlle, el local jove de Palafolls. El Mosca, el concurs de propostes musicals joves i emergents del territori amb votació popular i del jurat, arriba enguany a la seva sisena edició.

 

De tots els grups que es presentin se'n seleccionaran deu, que passaran a la segona fase del concurs. El dissabte 29 d'abril a la pista exterior del Palauet, se celebrarà una diada de concerts per escollir els tres grups guanyadors, que tindran l'oportunitat d'actuar a l'Alterfesta de la Festa Major de Palafolls 2023 com a teloners, un per cada nit de barraques.

 

Per a inscriure's, cal tramitar una instància genèrica a través de la Seu electrònica del consistori. En aquesta, hi ha de constar els noms i cognoms de les persones integrants del grup, els seus números de DNI i una mostra de les seves cançons.

 

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palafolls es recorda que el concurs es dirigeix als joves del municipi, però també hi poden participar grups musicals dels pobles del voltant, tant de la comarca del Maresme com de la Selva.

 

MOSCA_convocatoriaoberta-01.pngNúmero de visites
593
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43